22.2.2024

Oletko tulossa Kokkolaan kesätöihin?

Voit hakea asuntoa Kt Oy Tankkarilta, jos olet tulossa Kokkolaan harjoitteluun tai kesätöihin. Tarjoamme asuntoja saatavuuden mukaan ja ensisijaisesti Kokkolassa opiskeleville, mutta asuntoja riittää hyvin touko-elokuun aikana vuokrattavaksi myös kesätöihin saapuville opiskelijoille.

Kt Oy Tankkarilla on tarjolla osittain kalustettuja soluasuntoja ja kalustamattomia yksiöitä. Soluasunnoissa on sängyn runko (ei patjaa), kirjoituspöytä ja tuoli. Asunnoissa ei ole astioita, kahvinkeitintä eikä mikroa, myös omat peitot ja tyynyt on otettava mukaan. Soluasunnoissa keittiö ja kylpyhuone on jaettu ja jokaisella vuokralaisella on oma henkilökohtainen lukittava huone. Tankkari 5:n soluasunnoissa on jokaisella vuokralaisella oma kylpyhuone.

Sauna ja parkkipaikkavaraukset voi tehdä sopimuksen allekirjoituksen yhteydessä.

Lyhyiden, alle puoli vuotta kestävien vuokrasopimuksien vuokria korotetaan 10 %. Veloitamme soluasunnoista 350 € ja yksiöistä 450 € vakuuden, joka palautetaan vuokrasopimuksen päättymisen jälkeen, mikäli asunnosta on pidetty asianmukaista huolta ja kaikki maksuvelvollisuudet on hoidettu.

Hakemuksen voi tehdä verkkosivujemme sähköisen asioinnin kautta. Hakemus on voimassa kolme kuukautta. Asunnot tarjotaan aina edellisen kuukauden ensimmäisillä viikoilla hakemusjärjestyksessä. Mikäli sinulle löytyy asunto, saat siitä sähköpostia. Hakemuslomakkeelle on lisättävä liitteeksi opiskelijatodistus. Jos sinulle ai ole opiskelijatodistusta, liitä liitteeksi Word-dokumenttiin täytetty selvitys, miksi todistusta ei löydy.

Hakemus

Vuokrat

Lisätietoa hakemuksista ja asunnoista

Sähköpostilla

toimisto@tankkari.fi

Puhelimella arkisin 9:00-12:00

+358 40 193 6468