Kiinteistö Oy Tankkari

Kokkola on nuorekas koulukaupunki. Opiskelijat lisäävät kaupungin asukaslukua merkittävästi. Opiskelijat erottuvat värikkyydellään, iloisuudellaan ja elämänmyönteisyydellään myös katukuvasta. Kiinteistö Oy Tankkari on tarjonnut asuntoja opiskelijoille yli 30 vuotta.

Kiinteistöyhtiö perustettiin vuonna 1976 ja sen tehtävänä on rakentaa, ylläpitää ja vuokrata asuntoja pääasiassa opiskelijoille. Yhtiö on Kokkolan kaupungin konserniyhtiö. Vuokrauspalvelu sijaitsee osoitteessa Kustaa Aadolfin katu 1.

Tällä hetkellä asuintaloja on kuusi, Asukkaita on nyt n. 500 ja asuntoja vajaa 500 kpl.

Tietoja asunnoista

Tankkari tarjoaa asukkailleen kalustettuja soluasuntoja sekä erikokoisia perheasuntoja yksiöitä ja kaksioita. Perheasunto (yksiöt ja kaksiot) on kalustamaton huoneisto, joka vuokrataan vain samaan ruokakuntaan kuuluville. Yksiöitä voivat hakea sekä avio/avoparit että yksinäiset opiskelijat.

Soluasunnot vuokrataan kalustettuina. Kalustukseen kuuluvat kirjoituspöytä, tuoli, kirjahylly sekä sänky (osa kohteista pääsääntöisesti ilman patjaa, esim. Tankkari III, IV ja V). Astiat ja vuodevaatteet asukkaan on tuotava itse. Sähkö- ja lämmityskulut sisältyvät vuokraan. Veloitamme vesimaksun 13,00 € kuukaudessa jokaiselta asunnossa asuvalta henkilöltä. Saunavuorot ovat varattavissa 10€/kk hintaan.

Pesukoneet pyykkituvissa ovat maksuttomia. Piha-alueella sijaitsevat pistokkeelliset autopaikat maksavat kuukausittain 7,00 €, maksu veloitetaan vuokran yhteydessä. Ilmoita toimistolle, mikäli haluat autopaikan. Huoltorakennuksissa sijaitsevat saunat, pesutuvat ja ulkoiluvälinevarastot.

Asuntokohteissa on valmiudet internet-yhteydelle, mutta opiskelija tekee sopimukset itse valitsemansa operaattorin kanssa. Kaikki kohteet ovat kaapeliverkossa. Soluhuoneissa on omat tv-pistorasiat.