Irtisanominen

Vuokrasopimus on aina irtisanottava kirjallisesti.

Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen irtisanomisen voit tehdä sähköisesti joko pankkitunnusten tai mobiilivarmenteen avulla. Mikäli vuokrasopimuksella on useampi sopimusosapuoli, kaikkien osapuolten tulee tehdä irtisanominen erikseen omilla tunnuksillaan.

Kun sähköinen irtisanominen on tehty onnistuneesti, saat sähköpostiisi vahvistuksen irtisanomisesta.

Tee sähköinen irtisanominen tästä.

Irtisanomisen voi myös tehdä palauttamalla nettisivuiltamme löytyvä irtisanomislomake sähköpostitse (kuva tai skannaus).

Irtisanomisilmoituksen voit tulostaa Tankkarin nettisivuilta ja tuoda valmiiksi täytettynä ja allekirjoitettuna toimistoomme. Mikäli irtisanomisilmoitusta ei ole allekirjoitettu, emme voi maksaa vakuutta. 

Irtisanomislomakkeen voit täyttää ja tulostaa tästä.

Irtisanomisen voi tehdä myös vapaamuotoisena kirjeenä, tuolloin asukas on vastuussa että kirjeestä löytyy tarvittavat tiedot, asukkaan yhteystiedot ja allekirjoitus.

Avaimen palautus

Avain tulee palauttaa jättämällä pois muuttaessa avain huoneistoon. Tankkareilta löytyvät myös erilliset avaimenpalautuslaatikot, joihin avaimen voi jättää. Asukkaan tulee ilmoittaa meille kun huoneisto on tyhjätty ja siivottu ja kertoa, mihin avain on palautettu, jotta tiedämme tehdä huoneistotarkastuksen.

Irtisanomisaika

Irtisanomisaika on vuokralaisen puolelta aina kalenterikuukausi laskettuna irtisanomiskuukauden viimeisestä päivästä. Tämä tarkoittaa, että mikäli esim. irtisanot asunnon maaliskuun aikana, vuokrasopimus päättyy huhtikuun viimeinen päivä, jolloin huhtikuun vuokra on vielä maksettava.

Vakuuden palautus

Vakuus palautetaan vuokralaiselle kahden kuukauden sisällä vuokra-asunnon tarkastamisesta. Vuokranantajalla on oikeus olla palauttamatta vakuutta, mikäli vuokria on maksamatta, huoneistoa on hoidettu huonosti tai se on jätetty siivoamatta ja avaimet palauttamatta. Yhteydenotot ja kyselyt vakuuteen liittyen: invoicing(at)tankkari.fi 

Mikäli asuntoon on jätetty tavaraa tai se on asukaan toimesta jätetty huonoon kuntoon tai siivoamatta  sekä tavaroiden poisvienti että asunnon korjaus/siivous menee asukkaan laskuun. Tällöin vakuutta ei palauteta täysmääräisenä.

Tee irtisanominen ylläolevasta linkistä, jotta teksti on selkeästi kirjoitettua. Kt Oy Tankkari ei ole vastuussa vakuuden maksuun liittyvistä mahdollisista kuluista, jos ne koituvat epäselvästi merkityistä tili- ja yhteystiedoista.

Jos olet aiheuttanut asumisen aikana häiriötä, sinut voidaan häätää asunnostasi varoituksen jälkeen, ota siis huomautukset vakavasti. Jos sinut on kerran häädetty asunnoistamme, ei sinulle tulla osoittamaan uutta asuntoa.

Muistathan tehdä muuttoilmoituksen muutettuasi (www.muuttoilmoitus.fi), puhelimitse 0295 535 535.