Vuokranmaksu

Vuokra maksetaan vuokrasopimuksenteon yhteydessä annettavilla pankkisiirtolomakkeilla. Vuokranmaksukuitti on henkilökohtainen, joten viitenumeroa on aina käytettävä. Se nopeuttaa maksun käsittelyä ja ehkäisee virheitä. Tarkista, että maksamasi summa on oikein. Säilytä maksukuitit/tiliotteesi tositteena maksetusta vuokrasta. Vuokran eräpäivä on aina kuluvan kuukauden 7. päivä. Mikäli vuokranmaksu viivästyy, se siirtyy perintätoimiston hoidettavaksi kuun lopussa, joka laskuttaa kulut vuokralaiselta.

Syyslukukaudesta 2009 lähtien vaihto-opiskelijat maksavat koko lukukauden vuokrat etukäteen ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta. Jos opiskelu jatkuu seuraavalle lukukaudelle on myös nämä vuokrat maksettava ennen kyseisen lukukauden alkua.

Käytä seuraavaa tilinumeroa ja tietoa vuokranmaksussa:

IBAN: FI15 5162 0010 0060 08

BIC /SWIFT: OKOYFIHH

Pankkitiedot: OP, Gebhardinaukio 1, 00101 HELSINKI, FINLAND

Kt Oy Tankkari ja e-lasku / e-invoice

Kt Oy Tankkari Oy ottaa käyttöön E-laskun ja suoramaksun 1.1.2014 lähtien.

E-lasku on joustava tapa maksaa. Asiakas ottaa e-laskun käyttöön tekemällä palvelusopimuksen verkkopankissa. E-lasku/suoramaksusopimusta tehtäessä ohjelma kysyy henkilötunnusta (henkilöasiakkaat).

Sopimuksen solmimisen jälkeen laskut toimitetaan asiakkaan verkkopankkiin, josta asukas käy ne kuittaamassa maksuun eräpäivänään.

Mikäli kysyttävää asiaan liittyen, yhteydenotot: invoicing@tankkari.fi