Vuokranmaksu

Vuokra maksetaan vuokrasopimuksenteon yhteydessä annettavilla pankkisiirtolomakkeilla. Vuokranmaksukuitti on henkilökohtainen, joten viitenumeroa on aina käytettävä. Viitenumeron käyttäminen nopeuttaa maksun käsittelyä ja ehkäisee virheitä. Tarkista, että maksamasi summa on oikein ja seuraa Kelalta saamiesi etuuksien määrää. Säilytä maksukuitit ja tiliotteesi tositteena maksetusta vuokrasta. Vuokran eräpäivä on aina kuluvan kuukauden 7. päivä. Mikäli vuokranmaksu viivästyy, se siirtyy kuun lopussa perintätoimistoon, joka laskuttaa kulut vuokralaiselta.

Syyslukukaudesta 2009 lähtien vaihto-opiskelijat maksavat koko lukukauden vuokrat etukäteen ennen vuokrasopimuksen allekirjoitusta. Jos opiskelu jatkuu seuraavalle lukukaudelle, myös nämä vuokrat on maksettava ennen kyseisen lukukauden alkua.

Käytä seuraavaa tilinumeroa ja tietoa vuokranmaksussa:

IBAN: FI15 5162 0010 0060 08

BIC/SWIFT: OKOYFIHH

Pankkitiedot: OP, Gebhardinaukio 1, 00101 HELSINKI, FINLAND

Kt Oy Tankkari ja e-lasku / e-invoice

Kt Oy Tankkari Oy ottaa käyttöön e-laskun ja suoramaksun 1.1.2014 lähtien.

E-lasku on joustava tapa maksaa. Asiakas ottaa e-laskun käyttöön tekemällä palvelusopimuksen verkkopankissa. E-lasku/suoramaksusopimusta tehtäessä ohjelma kysyy henkilötunnusta (henkilöasiakkaat).

Sopimuksen solmimisen jälkeen laskut toimitetaan asiakkaan verkkopankkiin, josta asukas käy ne kuittaamassa maksuun eräpäivänään.

Mikäli sinulle herää kysyttävää asiaan liittyen, yhteydenotot laskutukseen invoicing@tankkari.fi.